מנה מרשימה עסיסית וטעימה של פרגיות עסיסיות במילוי בשר טלה משובח, פטריות טריות, צנוברים בציפוי עדין של רוטב ברבקיו וקטשופ. מה אהובה על מבוגרים וילדים.
המילוי |
המלית בקצה הרחב של הפרגית ומגלגלים |
מסודרים בצפיפות בתבנית |
מקשטים בברבקיו |
מקשטים גם בקטשופ |
מברשים את הפרגיות מפזרים שומשום ואופים |
אפוי
|
ולמתכון
8 פרגיות פרוסות
למילוי
300 גרם בשר טלה
1 בצל קצוץ קצוצות
1 כוס פטריות קצוצות
1 כף שום
½ כוס כוסברה/פטרוזיליה
1 כפית בהרט
1 כפית כמון
חופן צנוברים
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
למרינדה
קטשופ
רוטב בברבקיו
הכנת המלית
מטגנים את הבצל עד שקיפות
מוספים פטריות ושום ומטגנים כשתי דקות
מוספים חופן צנוברים/שקדים
מוספים לבשר את תערובת הבצל תבלינים
לשים היטב וצרים 16 קציצות מאורכות
הרכבת הפרגית הממולאת
משטחים פרגית על ניילון נצמד
שמים קציצה על קצה הפרגית ומגלגלים
עוטפים בנילון נצמד ומקפאים כשעה או עד הארוחה
מורדים את הניילון הנצמד
מניחים את הפרגיות עם צד התפר כלפי מטה
מורחים במרינדה
מפזרים שומשום אם רוציםהאפיה
אופים ב200 מעלות כ30-40 דקות ב180 מעלות
מגשים תפוח אדמה אפוי או אורז .
אני הגשתי עם כיסוני תפוחי אדמה ופרחי תפוחי אדמה ובטטה בארוחת ראש השנה
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה