פשטידת ירקות נפלאה מהירת הכנה
דרגת קושי: קל מאד
זמן הכנה: 20 דקות
זמן אפיה: 40-60 דקות
המצרכים
½קג ירקות קפואים- אין צורך להפשיר
אני השתמשתי בלקט נורמנדי+כוס לקט הגינה
2 פטריות פוטבלו קצוצות
10 פטריות שמפניון 5 קצוצות וחמש שלמות(קטנות)
(נתן כל תערובת פטריות)
1 גביע קוטג' או גבינה לבנה מכל סוג, אפשר בטעמים
1 יוגורט 0%
כ-½ כוס גבינה צהובה 5%
1 כף פרמז'ן
3 ביצים
½ כפית פלפל שחור או לבן
1 כפית אבקת שום
1 כפית מלח
3 כפות קמח(ניתן ללא גלוטן)
דרגת קושי: קל מאד
זמן הכנה: 20 דקות
זמן אפיה: 40-60 דקות
המצרכים
½קג ירקות קפואים- אין צורך להפשיר
אני השתמשתי בלקט נורמנדי+כוס לקט הגינה
2 פטריות פוטבלו קצוצות
10 פטריות שמפניון 5 קצוצות וחמש שלמות(קטנות)
(נתן כל תערובת פטריות)
1 גביע קוטג' או גבינה לבנה מכל סוג, אפשר בטעמים
1 יוגורט 0%
כ-½ כוס גבינה צהובה 5%
1 כף פרמז'ן
3 ביצים
½ כפית פלפל שחור או לבן
1 כפית אבקת שום
1 כפית מלח
3 כפות קמח(ניתן ללא גלוטן)
ההכנה
מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
שמים בקערה את כל החומרים חוץ מהירקות. מערבבים היטב.
מוסיפים את הירקות ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית.
מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה שחומה ויציבה, וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש.
הצלחתם (או שלא)? שדרגתם או גיוונתם?
אשמח לתגובות ורשמים.
מעוניינים להתנסות במתכונים נוספים שלי?
הרשמו לעידכונים בקוביה מצד שמאל למעלה
מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
שמים בקערה את כל החומרים חוץ מהירקות. מערבבים היטב.
מוסיפים את הירקות ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית.
מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה שחומה ויציבה, וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש.
תהנו
אהבתם את הרעיון? ניסיתם את המתכונים?
הצלחתם (או שלא)? שדרגתם או גיוונתם?
אשמח לתגובות ורשמים.
מעוניינים להתנסות במתכונים נוספים שלי?
הרשמו לעידכונים בקוביה מצד שמאל למעלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה