20.4.11

טליטיפ טיגון בצל במעט שמן

כשהחלטתי להפחית שומן פתחתי שיטות משלי לבישול עם מעט מאד שמן . בבצל מטוגן או מאודה משמש אותי רבות טיגון בצל מצריך הרבה שמן, לכן פתחתי שיטה של טיגון/ אידוי עם מעט מאד שמן  בצל מטוגן עם מעט מאד שמן.
משתפת אותכם בפטנט זה 
כדבר ראשון יש להצטייד במרסס מים, כזה שניתן לרכוש במשתלות ובחניות כלי בית.
את הבצל יש לפרוס דק במנדולינה או מעבד מזון
יש להניח את הבצל במחבת לוהטת, להנמיך את האש לכסות ולבשל כחמש דקות מדי פעם לבחוש
יש להוסיף כפית אחת שמן למחבת - ולא משנה איזה שמן לבחוש . ולהשפריץ  מים מדי פעם .
לבצל מאודה יש לכסות את המחבת  לבצל מטוגן אין צורך לכסות
חשוב להקפיד לבחוש ולהתיז מים למניעת הדבקות.

משך העשייה כ15-25 דקות -תלוי בכמות הבצל שמכינים