צילום אסף לוי |
לאחר שניסיתי וטעמתי זהו המתכון שיכב בדר טו בשבט שלי
מצרכים
כפית שמן
200 גרם פילה סלמון טרי
¼ כוס רוטב צילי מתוק
40 גרם אננס טרי קלוף
בוטנים
שומשום לבן/שחור
בצל ירוק
מלח ופלפל
ההכנה
- מחממים מחבת עם מעט שמן
- מניחים את פילה הסלמון על הצד של העור לטיגון עדין במשך כדקה מכל כיוון
- מתבלים במלח פלפל.
- מעבירים את הדג לתבנית
- קוצצים חצי מכמות האננס ומפזרים על הדג
- מורחים היטב את הדג ברוטב צילי מתוק
- מפזרים את חצי מכמות האננס שנשאר מעל
- אופים את הדג כ 7 דקות על חום של 230 מעלות בתום האפייה מוציאים ומפזרים מעל בוטנים, שומשום שחור/לבן ובצל ירוק.
מומלץ להגיש את המנה לצד אורז לבן או ירקות
ירוקים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה