צילום אסף לוי |
זהו המתכון שיכב בשולחני בראש השנה
מצרכים
1 כפית שמן
200 גרם פילה סלמון טרי
¼ כוס רוטב צילי מתוק
40 גרם אננס טרי קלוף
בוטנים
שומשום לבן/שחור
בצל ירוק
מלח ופלפל
ההכנה
- מחממים מחבת עם מעט שמן
- מניחים את פילה הסלמון על הצד של העור לטיגון עדין במשך כדקה מכל כיוון
- מתבלים במלח פלפל.
- מעבירים את הדג לתבנית
- קוצצים חצי מכמות האננס ומפזרים על הדג
- מורחים היטב את הדג ברוטב צילי מתוק
- מפזרים את חצי מכמות האננס שנשאר מעל
- אופים את הדג כ 7 דקות על חום של 230 מעלות בתום האפייה מוציאים ומפזרים מעל בוטנים, שומשום שחור/לבן ובצל ירוק.
מומלץ להגיש את המנה לצד אורז לבן או ירקות
ירוקים (אצלי שעועית מוקפצת בשום ושקדים)
אשמח לתגובות בפוסט ומזמינה אותכם להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי
אשמח לתגובות בפוסט ומזמינה אותכם להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה