16.1.11

תבשיל כרובית, אפונה ועגבניות שרי בקארי




מנה ירקות עשירה בטעמים ודלת קלוריות וטעימה ביותר

*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן עבודה:10דקות *זמן בישול: כ30 דקות *מספר מנות: כ4-6 מנות
דיאטלי
לכל המתכון כ-300 קלוריות
בחלוקה לשש מנות בכל מנה: 50 קלוריות
נקודות שומרי משקל למנה: כ-½ נקודה
אופן ההכנה
1בצל גדול קצוץ
לאדות בכפית שמן
להוסיף
½ כרובית מופרדת לפרחים קטנטנים
כ300 גר אפונה קפואה (2-3 כוסות)
לכסות ולאדות על אש קטנה כ10 דקות
לערבב ולהוסיף
1 כפית קארי
½ כפית כורכום
½ כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם 
1 כפית אבקת שום
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק /חריף
מלח ופלפל לפי הטעם
להוסיף מים עד 3/4 מגובה הירקות
לכסות ולבשל רבע שעה על אש נמוכה
להסיר מכסה ולבשל חמש דקות על אש גבוהה לצמצום הרוטב.
להסיר מהאש ולהוסיף חצאי עגבניות שרי .

אותה הגברת בשינוי האדרת 

ניתן להעשיר בירקות נוספים (גזר גמדי, ברוקולי, וכ'ו)
ניתן לפזר בהגשה צנוברים קלויים או שקדים
רצוי להוסיף עשבי תיבול בהגשה

♥♥♥
תודה שהגעתם עד הלום
אם אהבתם את המתכון ואתם 
מעוניינים לנסות מתכונים נוספים שלי? הצטרפו לעדכונים בקובייה מצד ימין וקבלו הודעה בכל פעם שאפרסם. 

מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה