פשטידה מיוחדת של ירקות העונה נטולת גלוטן ופרווה
הפשטידה עשירה בטעמים רכה מפנים וקריספית במעטה.
דרגת קושי: בינוני- כל אחד יכול
זמן הכנה:כ40 דקות
זמן אפיה: כ- 45 דקות
כמות : כ6-8 מנות
אישית אוהבת פשטידות נמוכותלכן חלקתי לשתי תבניות
האחת בקוטר 26 והשנייה אינגליש קייק 10*20
ההכנה
הפשטידה עשירה בטעמים רכה מפנים וקריספית במעטה.
דרגת קושי: בינוני- כל אחד יכול
זמן הכנה:כ40 דקות
זמן אפיה: כ- 45 דקות
כמות : כ6-8 מנות
אישית אוהבת פשטידות נמוכותלכן חלקתי לשתי תבניות
האחת בקוטר 26 והשנייה אינגליש קייק 10*20
ההכנה
בקערה גדולה לשים
1 כרובית גדולה מופרדות לפרחים קטנים ,מבושלת אל דנטה
1 ברוקלי בנוני מופרד לפרחים קטנים מבושלת אל דנטה
טיפ
במקום לחלות את הכרובית במים שאז סופחת מים אני עוטפת בשקית קוקי ומניחה במקרוגל בחום מירבי כ-10 דקות
1 ברוקלי בנוני מופרד לפרחים קטנים מבושלת אל דנטה
טיפ
במקום לחלות את הכרובית במים שאז סופחת מים אני עוטפת בשקית קוקי ומניחה במקרוגל בחום מירבי כ-10 דקות
2 גזרים מגוררים גס (במעבד מזון)
1 דלורית מגוררת גס(במעבד מזון- ניתן להחליף בדלעת או בטטה או תפוח אדמה,אפשרי מעט מהכל. תפוחי אדמה ודלעת יש לסחוט היטב.)
2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים במעט שמן עד שקיפות
1 דלורית מגוררת גס(במעבד מזון- ניתן להחליף בדלעת או בטטה או תפוח אדמה,אפשרי מעט מהכל. תפוחי אדמה ודלעת יש לסחוט היטב.)
2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים במעט שמן עד שקיפות
לערבב במעבד מזון
4 ביצים
4 שיני שום כתושות
½ כוס עלי כוסברה
(אפשר כל עשבי תבלין שאוהבים או לוותר)
4 כפות קמח נ"ג
1 כפית אבקת אפיה
1 כף שמן זית
מלח/פלפל שחור
1 כף תבלין בצל(לחלופין אבקת מרק בצל)
4 שיני שום כתושות
½ כוס עלי כוסברה
(אפשר כל עשבי תבלין שאוהבים או לוותר)
4 כפות קמח נ"ג
1 כפית אבקת אפיה
1 כף שמן זית
מלח/פלפל שחור
1 כף תבלין בצל(לחלופין אבקת מרק בצל)
האפיה
מרססים תבנית בשמן
מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים עד לאחידות.
משטחים את התערובת בתבנית בשיכבה אחידה. מפזרים שומשום/קצח/גרעיני חמניות/ גרעיני דלעת וכו ...
מטפטפים מעט שמן מרססים תבנית בשמן
מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים עד לאחידות.
משטחים את התערובת בתבנית בשיכבה אחידה. מפזרים שומשום/קצח/גרעיני חמניות/ גרעיני דלעת וכו ...
אופים בחום 170-180 מעלות כ-45 דקות.
תהנו
תודה שבקרתם בבלוג שלי תבואו שוב ....
לקבלת עדכון במייל, על כל רשומה חדשה בבלוג,
הצטרפו למינויים בקוביית הרשמה מימין
יום נעים
תודה שבקרתם בבלוג שלי תבואו שוב ....
לקבלת עדכון במייל, על כל רשומה חדשה בבלוג,
הצטרפו למינויים בקוביית הרשמה מימין
יום נעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה