אבקת מרק ביתית טבעית, ללא חומר משמר, ללא שמנים
צמחיים וסוכרים, נשמע הזוי, איפה מוצאם דבר שכזה?
לפני כשנה נתקלתי במתכון לאבקת מרק ביתית של יערה
מבישולוג ללא חומר משמר ומופחתת מלח ..
ניסיתי, אהבנו והתחלתי להכין בבית ואם הזמן שדרגתי ושיניתי לטעמי .
הצלחת המתכון תלויי בשימוש במרכיבים טריים ותחינתם בבית כך מתקבל תבלין ארומטי טוב, ומטריף חושים.
הצלחת המתכון תלויי בשימוש במרכיבים טריים ותחינתם בבית כך מתקבל תבלין ארומטי טוב, ומטריף חושים.
1
כוס מלח דק
2
כפיות כרכום מגורר על פומפייה דקה
4
כפות שום יבש גרוס טרי,
3
כפות שמיר יבש
3
כפות פטרוזיליה יבשה
3
כפות בצל יבש/ מטוגן
¼
כוס קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה
לערבב
את הרכיבים ולטחון במעבד מזון או בבלנדר.
לאחסן בצנצנת אטומה במקום קריר
לאחסן בצנצנת אטומה במקום קריר
אני
שמה בין 1-3 כפיות לסיר מרק .
ולתיבול
קציצות 1-2 כפיות לכל חצי ק"ג
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה