21.1.20

עוגיות הפתעות מיוחדת בחמש דקות


ט"ו באב מתקרב ואני מתחדשת עם מתכונים לחג הפעם חברת פרימור, יצרנית מיצים טבעיים ואהובים, בשיתוף לאון אלקלעי ומיקי שמו, חולקת מתכון לעוגיות פירות יבשים קלת הכנה, הכל בקערה אחת,  שאנחנו התאהבנו בה!!!


מרכיבים (לתבנית בקוטר 18 ס"מ / אינגלישקייק):
1 כוס מיץ תפוזים פרימור
2 ביצים מידה L
1/4 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס סוכר דמררה
1/2 כוס קמח לבן
1/2 כוס קמח כוסמין
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל איכותית
גרידה מלימון אחד
1/3 כוס שקדים שלמים
½ כוס אגוזי מלך שלמים
½ כוס אגוזי פקאן שלמים
¼ כוס תאנים מיובשים קצוצות דק
1/3 כוס שזיפים מיובשים קצוצות דק
1/3 כוס צימוקים
¼ כוס אננס מיובש קצוץ לקוביות קטנות
½ כפית קינמון
ההכנה
  1. משרים את הפירות הקצוצים בקערה עם מיץ תפוזים פרימור לשעה.
  2. מסננים את הפירות מהמיץ
  3. מחממים תנור לחום 170 מעלות
  4. משמנים בספרי שמן את התבנית 
  5. מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת קציפה בהירה.
  6. עוצרים את פעולת המיקסר ומחליפים לבוחש גיטרה.
  7. מוסיפים תוך ערבוב את הפירות היבשים המסוננים ואת אגוזי מלך, פקאן ושקדים 
  8. מוסיפים את הקמחים יחד עם אבקת אפייה וגרידה מהלימון ומיד עוצרים את פעולת המיקסר
  9. מעבירים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור למשך 45-50 דקות
  10.  מצננים היטב ופורסים דק.
איחסון ושמירה 
בכלי אטום עד חמישה ימים 


עוד מתכונים לט"ו באב (בלחיצה על התמונה תגיע למתכון)



עוגת פירות יבשים טבעונית
חטיף WELLNESS (וולנס) 




מאפינס פירות יבשים 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה