16.3.19

קדרת נקניקיות וקולורבי

עד לא מזמן נמנעתי מאכילת נקניקיות- עודף חומרים משמרים, אבל לאחרונה גליתי את סדרת הנקניקיות של יחיעם  ללא חומרים משמרים כלל
שבנוסף
מוצרי יחיעם מיוצרים מ- 100% חומרים טבעיים המותאמים לתזונה בריאה יותר וצמצום רשימת הרכיבים במזון. בסדרה שני מוצרים נקניקיות עוף ונקניקיות חריפות, שתיהן מכילות  12% חלבון שלגבי זה חשוב


אמי היתה מכינה תבשיל נקניקיות עם תפוחי אדמה, עם השינוי התזונתי שאני עוברת ממעיטה בפחממות ומוסיפה ירקות. כך נולד הגולש עם הקולורבי כתחליף לתפוח אדמה. כן, לא להרים גבה, גם אני לא אוהבת קולורבי, אבל כתבשיל הוא מזכיר בטעמו תפוח אדמה, וזה פשוט טעים
על הקולורבי תוכלו לקרא פה גם התמונה מאתר זה

*דרגת קושי:♥♥♥♥♥*זמן הכנה: כחצי שעה *כמות: 4 מנות

דיאטלי


סה"כ קלוריות במתכון: 1355
בחלוקה לארבע מנות:340 קלוריות למנה
נקודות שומרי משקל למנה בחלוקה לארבעה: 7 נקודות
המצרכים
חבילת(400 גר') נקנקיות עוף יחיעם פרוסות
4 קולורבי קלופים וחתוכים לקוביות
4 פטריות פרוסות
1 בצל קצוץ
3 שיני שום פרוסות
ספרי שמן
תיבול
1 כף חואג' למרק(לחלופין כרכום)
½ כפית קארי
½ פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם

ההכנה


  1. מרססים מעט ספרי שמן על ווק 
  2. צולים את הנקנקיות הפרוסות.
  3. מניחים את הנקניקיות בצלחת 
  4. במחבת קוליים/מאדים את הבצל עד שקיפות מוספים שום, פטריות וקולורבי ומכסים במים עד מחצית גובה תכולת הסיר 
  5. מכסים ומרתיחים כשרותח מתבלים 
  6. ומבשלים כרבע שעה עד ריכוך הקולורבי, 
  7. טועמים תיבול במידת הצורך מוספים תיבול
  8. מוספים את הנקניקיות ומבשלים ביחד כ10-15 דקות.
    בהגשה לפזר מעל כוסברה או פיטרוזיליה

    בתאבון


תגובה 1: