במתכון זה מביאה סלט חם שאכלתי במסעדה איטלקית והיה מאד טעים לנו, כמו כל וכל איטלקי הוא במטיבו טרי אבל אם נשאר, וזה נדיר, אפשר לחממו במחבת ולצקת על זה ביצים לקשקש ויש חביתה משודרגת
המצרכים
6 קישואים צעירים חתוכים קוביות עם הקליפה2 כוסות תירס סנפרוסט/ משימורים½ כוס אדממה מקולפת
1 כפית שמן זית
1 כפית שום כתוש
½ כוס עלי כוסברה
½ כוס שמיר
מעט נענע/ בזיליקום/ארגנו
מלח ופלפל שחור
אופצינלי: פלפל חריף קצוץ
ההכנה
- לרסס ווק בשמן ולחמם
- להוסיף את התירס והקישוא ונקפיץ בערך רבע שעה עד ריכוף מעט של הקישוא(להזהר שלא יהפך לסמרטוטי)
- לכבות את האש ולצנן מעט
- להוסיף שן שום כתושה, עשבי התיבול ומלח ופלפל.
- לטעום, ולתקן תיבול במידה הצורך
ניתן להשתמש בעשבי תיבול יבשים או קפואים
עם אורז ופילה דג מטוגן |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה