המצרכים
8 גבעולי סלרי קצוצים
2 כפות שמן זית
8 גבעולי סלרי קצוצים
2 כפות שמן זית
1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
1
כף שום כתוש
1כוס
אגוזי מלך קצוצים (כל אגוז יכול להתאים)
מיץ מחצי לימון
מלח
ההכנה
מיץ מחצי לימון
מלח
ההכנה
- במחבת קטנה לטגן בשמן זית שום ואגוזים
- לשים בקערה את הסלרי הפטרוזיליה והשום והאגוזים עם השמן
- לתבל במיץ מחצי לימון מלח
- לערבב ולהגיש
אותה הגברת בשינוי האדרת
- להוסיף 1-2 כפות מיונז
- להוסיף לתיבול מעט סומק או צ'ילי גרוס
פריכות מרעננת תהנו |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה