פורטבלו במילוי גבינה ומטוגנת
וגם שמפניון
וגם שמפניון
פטריות שמפניון ופרטבלו ,מנוגבות במטלית לחה
(אני נוהגת לקלף את הציפה הדקה.)
(אני נוהגת לקלף את הציפה הדקה.)
משרה לפטריות
לערבב בקערה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות יין יבש
1 כפית סילאן
מלח ופלפל משרים את הפטריות לשעה לפחות.
2 כפות רוטב סויה
2 כפות יין יבש
1 כפית סילאן
מלח ופלפל משרים את הפטריות לשעה לפחות.
המילוי
מאחר ולא תוכנן מראש הכנתי עם מה שמצאתי במקרר(המקרר לא שלי)
גבינה בולגרית מגוררת
מעט קוטג'
גבינה לבנה 5%
2 פרוסות גבינה צהובה מעושנת
4 שיני שום כתושות
פלפל שחור , מלח לא היה צורך, אבל ממליצה לטעום ולהחליט .
לערבב היטב
גבינה בולגרית מגוררת
מעט קוטג'
גבינה לבנה 5%
2 פרוסות גבינה צהובה מעושנת
4 שיני שום כתושות
פלפל שחור , מלח לא היה צורך, אבל ממליצה לטעום ולהחליט .
לערבב היטב
לציפוי
קערה עם ביצה טרופה כף מים מתובלת במלח ופלפל
פרורי לחם זהובים
פרורי לחם זהובים
ההכנה
לסנן את הפטריות
לחמם שמן במחבת עמוקה
למלא בגבינה ולתבול את החלק עם הגבינה בפרורי לחם
לטבול בביצה
לטבול בפרורי הלחם
לטגן משני הצדדים עד הזהבה
לחמם שמן במחבת עמוקה
למלא בגבינה ולתבול את החלק עם הגבינה בפרורי לחם
לטבול בביצה
לטבול בפרורי הלחם
לטגן משני הצדדים עד הזהבה
אני הגשתי עם סלט של עשבי תיבול גם הוא מאולתר ממה שהיה במקרר
סלט עישבי תיבול מאולתר.
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזליה קצוצה
עירית בניחוח שום מהגינה , קצוצה
עגבניה קצוצה דק .
תיבול: שמן זית , מיץ מלמון טרי, מלח פלפל שן שום כתושה .
חופן פטרוזליה קצוצה
עירית בניחוח שום מהגינה , קצוצה
עגבניה קצוצה דק .
תיבול: שמן זית , מיץ מלמון טרי, מלח פלפל שן שום כתושה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה