מי שעוקב אחרי כבר יודע שאני כל הזמן מחפשת מתכונים עם חזה העוף הזול במחיר וזול בקלוריות, הפעם מביאה מנה מנצחת בניחוח הודי עם קארי וחלב קוקוס
המצרכים
½ ק"ג חזה עוף (או פרגית למי שמעדיף) חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס"מ600 גרם פרחי כרובית קפואה
2 כפות תבלין אבקת קארי
1כפית תבלין גראם מסאלה (ניתן להחליף בעוד כף אבקת קארי)
1 כפית כמון
½ כפית כרכום
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 פחית קרם קוקוס(אני משתמשת ב5% שומן עדיף 17% ומעלה)
1 פחית (400 גרם) עגבניות מרוסקות / חתוכות דק(של מאסטר שף)
גבעול לימון גראס קצוץ/ גרדת לימון
1 כפית סוכר
מלח/פלפל
בזיליקום
המצרכים
½ ק"ג חזה עוף (או פרגית למי שמעדיף) חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס"מ600 גרם פרחי כרובית קפואה
2 כפות תבלין אבקת קארי
1כפית תבלין גראם מסאלה (ניתן להחליף בעוד כף אבקת קארי)
1 כפית כמון
½ כפית כרכום
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 פחית קרם קוקוס(אני משתמשת ב5% שומן עדיף 17% ומעלה)
1 פחית (400 גרם) עגבניות מרוסקות / חתוכות דק(של מאסטר שף)
גבעול לימון גראס קצוץ/ גרדת לימון
1 כפית סוכר
מלח/פלפל
בזיליקום
להגשה
עלי כוסברה או בזיליקום
ההכנה
ההכנה
- שמים את קוביות חזה העוף בקערה ומערבבים עם שתי כפיות שמן וכפית תבלין אבקת קארי. משרים חצי שעה עד לילה
- מרססים ווק בספרי שמן מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.
- מוספים את קוביות חזה העוף מערבבים ומתגנים עד השחמה של חזה העוף
- מוספים את פרחי הכרובית ומערבבים
- מוספים את התבלינים, העגבניות וקרם הקוקוס
- מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה כ30 דקות. מדי פעם מערבבים. במידה ויבש מוספים מים
-
כשמוכן מוספים כוסברה או בזיליקום
עבורי זו מנה מספקת אבל נהוג להגיש עם אורז לבן
שיהיה לךך סוף שבוע נעים.
השבמחק