מנה שאכלתי במסעדה מזרחית אהבתי ובקשתי מתכון, המסעדה כבר לא קיימת אבל המנה מלווה אותי.
ולמתכון
½ כוס אטריות דקות
לשמן מחבת בספרי שמן, לחמם ולטגן איטריות עד הזהבה
להוסיף
1כוס בורגול -(אפשר דק או גס) שטוף
1 עגבנייה קצוצה
לערבב ולהוסיף
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
לכסות להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה 5 דקות.
לכבות את האש ולהשאיר מכוסה כעשר דקות.
לפורר בעזרת מזלג ולהגיש.
ולמתכון
½ כוס אטריות דקות
לשמן מחבת בספרי שמן, לחמם ולטגן איטריות עד הזהבה
להוסיף
1כוס בורגול -(אפשר דק או גס) שטוף
1 עגבנייה קצוצה
לערבב ולהוסיף
2 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
לכסות להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה 5 דקות.
לכבות את האש ולהשאיר מכוסה כעשר דקות.
לפורר בעזרת מזלג ולהגיש.
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה