23.7.17

תפוחי אדמה אפויים בסלסה מקסיקני


תפוחי אדמה נימוחים עם ציפוי קריספי ובנוסף רוטב עגבניות עשיר בטעמים. פשוט עונג
המצרכים
4 תפוחי אדמה אדומים גדולים -קלופים רחוצים ומחולקים לרבעים
2/3 כוס שמן  (שתמשתי בשליש)
מלח
לחמם תנור לחום מירבי
לשים בתבנית את תפוחי האדמה
לצקת שמן ומלח לערבב
להכניס לתנור ולהוריד חום ל200 מעלות
לאפות עד השכמה קלה
הסלסה
2 עגבניות האחת קצוצה השניה מגוררת
3 שיני שום כתושות
1 כף אורגנו יבש
2 כפות שמן זית (ויתרתי)
½ רוטב צ'ילי (¼ רוטב צ'ילי מתוק ו¼ חריף)
1 פלפל צ'ילי קצוץ(ויתרתי )
לערבב בקערה
לאחר שתפוחי אדמה השחימו לצקת את הסלסה ולאפות ב180 מעלות 25 דקות עד קבלת מעטה קריספי ורכות פנימית .
חברים, פשוט טעים ביותר!!!