15.2.17

מיני טארט תמרים וקוקוס ממכרים

הרעיון למיני טארטים  אלה שאבתי מהבלוג של הלוחשת לאוכל, ובשינויים קטנים הפכתי לטארט טבעוני שנחטף גם ע"י מי שלא טבעוני.
למעטפת התמרים 

1 חבילה תמרים מג'הול ללא חרצנים
½כוס תערובת פיצוחים מלוחים
½ כוס גרנולה
½חצי כוס שומשום מלא קלוי מעט
גרידה מלימון שלם גדול
1 כפית קינמון
ההכנה

  1. במעבד מזון לקצוץ את הפיצוחים והגרנולה
  2. להוסיף גרדת לימון, תמרים, ולעבד מעט 
  3. להוסיף שומשום ולהטמיע בתערובת 
למלית הקוקוס
50 גר שוקולד לבן מומס/
טיבעון -שוקולד אייצוק לבן או תוספת של ¼כוס קרם קוקוס ומעט סוכר 
כ-2 כוסות קוקוס
כ- ½ פחית קרם קוקוס
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
ההכנה

  1. לערבב יחדיו את כל המצרכים
  2. ליצור תערובת במרקם פלסטלינה ע"י הוספת קוקוס או קרם קוקוס.
  3. לטעום ובמידה ויש צורך להוסיף סוכר
  4. לקרר כחצי שעה במקרר 

הרכבת הטארטים   

  1. בידיים לחות או משומנות קלות קורצים כדורים מהתמרים בגודל של כדור פינגפונג(כ-½2-3 ס"מ)
  2. במרכז כל כדור יוצרים בעזרת האגודל שקע רחב
  3. קורצים כדורים מהקוקוס וממלאים את התמרים 
  4. יוצרים מעין גבעה של התמרים 
                         תהינו
 
cook_bake_share #מתכוני_שבועות