הרעיון למיני טארטים אלה שאבתי מהבלוג של הלוחשת לאוכל, ובשינויים קטנים הפכתי לטארט טבעוני שנחטף גם ע"י מי שלא טבעוני.
למעטפת התמרים
1 חבילה תמרים מג'הול ללא חרצנים
½כוס תערובת פיצוחים מלוחים
½ כוס גרנולה
½חצי כוס שומשום מלא קלוי מעט
גרידה מלימון שלם גדול
1 כפית קינמון
ההכנה
50 גר שוקולד לבן מומס/טיבעון -שוקולד אייצוק לבן או תוספת של ¼כוס קרם קוקוס ומעט סוכר
כ-2 כוסות קוקוס
כ- ½ פחית קרם קוקוס
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
ההכנה
למעטפת התמרים
1 חבילה תמרים מג'הול ללא חרצנים
½כוס תערובת פיצוחים מלוחים
½ כוס גרנולה
½חצי כוס שומשום מלא קלוי מעט
גרידה מלימון שלם גדול
1 כפית קינמון
ההכנה
- במעבד מזון לקצוץ את הפיצוחים והגרנולה
- להוסיף גרדת לימון, תמרים, ולעבד מעט
- להוסיף שומשום ולהטמיע בתערובת
50 גר שוקולד לבן מומס/טיבעון -שוקולד אייצוק לבן או תוספת של ¼כוס קרם קוקוס ומעט סוכר
כ-2 כוסות קוקוס
כ- ½ פחית קרם קוקוס
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
ההכנה
- לערבב יחדיו את כל המצרכים
- ליצור תערובת במרקם פלסטלינה ע"י הוספת קוקוס או קרם קוקוס.
- לטעום ובמידה ויש צורך להוסיף סוכר
- לקרר כחצי שעה במקרר
- בידיים לחות או משומנות קלות קורצים כדורים מהתמרים בגודל של כדור פינגפונג(כ-½2-3 ס"מ)
- במרכז כל כדור יוצרים בעזרת האגודל שקע רחב
- קורצים כדורים מהקוקוס וממלאים את התמרים
- יוצרים מעין גבעה של התמרים
cook_bake_share #מתכוני_שבועות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה