16.4.14

צלעות כבש/טלה ותפוחי אדמה אפויים


צלעות טלה, צלעות כבש על האש אהבה גדולה שלי
הפעם מביאה את דרך ההכנה שלי בתנור


למתכון

2צלעות טלה/כבש 
תפוחי אדמה בנינויים קלופים וחתוכים לקוביות בנוניות
1 גזר קלוף ופרוס
1 שום חצוי לרוחבו
מרינדה 
1 כף שום כתוש
½ כף פפריקה אדומה מעושנת
½כף תבלין בצל
1 כפית חוויג'
מלח
פלפל שחור גרוס
¼-½ כוס שמן זית
לערבב הכל יחד למשחה נוחה למריחה
ההכנה
לשים את תפוחי אדמה והגזר והשום בכלי המתאים למקרוגל לערבב עם ½ מהמרינדה לכסות ולבשל במיקרוגל 10 דקות 
לעסות את צלעות הכבש במרינדה הנותרת
לאחר בישול תפוחי האדמה
לצקת  את תפוחי האדמה לתבנית
לסדר מעליהם את צלעות הכבש לכסות בנייר כסף ולאפות 40 דקות בחום של 200 מעלות 
לאחר 40 דקות להוריד את נייר הכסף
להפוך את הצלעות ולהעביר את התנור למצב גריל
להחזיר את התבנית לגריל ל10 דקות.

תהנו

תגובה 1:

  1. היום הכנו צלעות כבש בלי כלום רק מלח ופלפל, על הפלנצה. יצא מעולה

    השבמחק