תפוחי אדמה האלה כבר דורות עוברים במשפחתנו. הייחוד שלהם היא הקריספיות בציפה והרכות בפנים, ניחוח הפיצה שום שמדפים
המצרכים
כ-15 תפוחי אדמה חצויים לשניים
חצי כוס שמן זית
1 כפית תבלין לפיצה
1 כפית שום גבישי
כפית אורגנו יבש
½ כפית מלח ים אטלנטי
ההכנה
כ-15 תפוחי אדמה חצויים לשניים
חצי כוס שמן זית
1 כפית תבלין לפיצה
1 כפית שום גבישי
כפית אורגנו יבש
½ כפית מלח ים אטלנטי
ההכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים בכוס השמן את כל התבלינים מנחים יחד לחצי שעה.
- מניחים נייר אפייה על תבנית שטוחה
- רבע מהכמות משמנים את ניר האפייה בשמן המתובל מניחים את תפוחי האדמה עם החלק הרחב על התבנית, על מנת שהחום יצרוב את תפוחי האדמה.
- ביתרת השמן, מורחים את תפוחי האדמה מעל.
- מכניסים התבנית לתנור לעשר דקות ב-200 מעלות, מורידים ל -160 מעלות שעה-שעה וחצי עד שתפוחי האדמה משחימים
טלי טיפ
מעדיפה להכין עם תפוחי אדמה אדומים האהובים עליהפטנט היינו להניח את החצי הרחב על התחתית כל תפוחי האדמה עוברים תהליך של /טיגון צריבה בתחתית מה שמקנה להם קרספיות מיוחדת
שחום וקריספי
♥ אהבתם את המתכון ?רוצים להישאר מעודכנים ?
וקבלו עדכון בכל פעם שאפרסם |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה