9.6.13

חצאי תפוחי אדמה אפויים ומיוחדים


תפוחי אדמה האלה כבר דורות עוברים במשפחתנו. הייחוד שלהם היא הקריספיות בציפה והרכות בפנים, ניחוח הפיצה שום שמדפים 

המצרכים 
כ-15 תפוחי אדמה חצויים לשניים
חצי כוס שמן זית
1 כפית תבלין לפיצה
1 כפית שום גבישי 
כפית אורגנו יבש
½ כפית מלח ים אטלנטי
ההכנה
  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים בכוס השמן את כל התבלינים מנחים יחד לחצי שעה.
  3. מניחים נייר אפייה על תבנית שטוחה
  4. רבע מהכמות משמנים את ניר האפייה בשמן המתובל מניחים את תפוחי האדמה עם החלק הרחב על התבנית, על מנת שהחום יצרוב את תפוחי האדמה.
  5. ביתרת השמן, מורחים את תפוחי האדמה מעל.
  6. מכניסים התבנית לתנור לעשר דקות ב-200 מעלות, מורידים ל -160 מעלות שעה-שעה וחצי עד שתפוחי האדמה משחימים


 כמגישים אותם,תמיד אבל תמיד יש מי שרב לקבל את  השרופים. הם הכי טעמים ואהובים

טלי טיפ

מעדיפה להכין עם תפוחי אדמה אדומים האהובים עלי
הפטנט היינו להניח את החצי הרחב על התחתית כל תפוחי האדמה עוברים תהליך של /טיגון צריבה בתחתית מה שמקנה להם קרספיות מיוחדת


שחום וקריספי 

♥ אהבתם את המתכון ?רוצים להישאר מעודכנים ?

הירשמו לעדכונים בקובייה למעלה מימין

וקבלו עדכון בכל פעם שאפרסם