התכנון היה להכין עוגת שוקולד ועוגת גבינה.
אבל תכנונים לחוד ומציאות לחוד.
כשהתחלתי להכין הגיע טלפון מחברה עם הזמנה שקשה לסרב לה .
ומה יהיה עם העוגות?
החלטתי לאחד את שתי העוגות לשלוש אנגליש קייק
החלטה שיצרה עוגה טעימה במיוחד שלא ניתן להפסיק ולישר.
אבל תכנונים לחוד ומציאות לחוד.
כשהתחלתי להכין הגיע טלפון מחברה עם הזמנה שקשה לסרב לה .
ומה יהיה עם העוגות?
החלטתי לאחד את שתי העוגות לשלוש אנגליש קייק
החלטה שיצרה עוגה טעימה במיוחד שלא ניתן להפסיק ולישר.
לתערובת השוקולד
1/2 2 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
1/2 1 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
לערבב היטב ולהוסיף
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים רותחים
לחלק את התערובת לשלוש תבניות אינגלישקייק
1/2 כוס קקאו
1/2 1 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
לערבב היטב ולהוסיף
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים רותחים
לחלק את התערובת לשלוש תבניות אינגלישקייק
לתערובת הגבינה
750 גר גבינה לבנה 5%
1 גביע שמנת חמוצה/ יוגורט
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
לערבב היטב
עם כף לצקת תלוליות מתערובת הגבינה במרכז התבנית בה תערובת השוקולד לכל אורכה .
לאפות בחום בינוני כ 40-50 דקות, עד שהדפנות נפרדות מהתבנית וקסם שננעץ בתערובת השוקולד יוצא יבש.
1 גביע שמנת חמוצה/ יוגורט
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
לערבב היטב
עם כף לצקת תלוליות מתערובת הגבינה במרכז התבנית בה תערובת השוקולד לכל אורכה .
לאפות בחום בינוני כ 40-50 דקות, עד שהדפנות נפרדות מהתבנית וקסם שננעץ בתערובת השוקולד יוצא יבש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה