16.4.23

פרפה טחינה בקלי קלות


כשהגיע לידי ממרח טחינה סילאן מיד חשתי בטעם של חלבה. ונזכרתי בפארפה חלבה שאכלתי באולם ארועים בעבר.שחזרתי וזה התחסל במהירות !!

המצרכים
2 מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 קופסה או 400גרם חלב מרוכז
400 גרם(1 מיכל) ממרח טחינה עם סילאן 
3 כפות אינסטנט פודינג
½ כוס שערות חלבה קצוצות
לעיטור אחד או יותר מהצעות 
שוקולד 
שומשום מלא 
פיסטוק קלוי קצוץ
אגוזי מלך קלויים קצוצים
אגוזי לוז קלויים קצוצים

ההכנה 
 
1. מקציפים את השמנת המתוקה במשך כ-2 דקות עד לקבלת קרם רך.

2. מוסיפים חלב ממותק, ממרח הטחינה ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
3. מערבבים עם לקקן את שערות החלבה לאט.
4. מצפים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד
5. מפזרים מתערובת האגוזים הקצוצים
6. יוצקים בזהירות את הפרפה מישרים ומעטרים בתערובת האגוזים
7. מכסים בניילון נצמד מקפאים ל6 שעות ועד לילה.

ההגשה
מוצאים 10 דקות לפני ההגשה ופורסים .
ניתן לעטר במעט סילאן
 מפזרים מעל שוב אגוזים
מכסים את התבנית בנילון נצמד  ומכניסים למקפיא לאחר הקפאה של 6-7 שעות
מוציאים ופורסים רצוי עשר דקות לפני ההגשה 


אותה הגברת בשינוי אדרת 
להכין כמנות אשיות בתבנית מאפינס
לותר על האגוזים ולצפות בפירות יער או שוקולד
תהנו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה