מתי בפעם האחרונה נתתם ביס עסיסי מנקניקייה אמיתית?
נקנקיות יש בעד ונגד- הדעות חלוקות...
*אמרו שבנקניקיות משתמשים בשאריות בשר
*אמרו זה לא בריא ולא טבעי,
אבי שחשב כך היה מכין נקניקיות בבית, עבודה קשה ומאתגרת..
אבל כיום אין צורך בכך ...
והגיע הזמן לשכוח מכל מה שחשבנו עד היום על נקניקיות – הליגה זו ליגה אחרת!
סדרת הפרמיום של יחיעם אהובה מאד על בני ביתי והיא המעודפת עלינו לארוחות זריזות במצבי לחץ עם בלחמניה או בתוספת כרוב ותפוחי אדמה, וגם כפתיח בארוחות ברביקיו.
*נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם בשרי וטעם פיקנטי
*נקניקיות בסגנון צרפתי בעלות מרקם בשרי וארומה חזקה
*נקניקיות בסגנון אמריקאי 100% בקר פרמיום על פי מתכון וידע של חברת הבת של מעדני יחיעם בארה"ב, A&H.
*נקניקיות בראטוורסט – נקניקיות לצלייה בסגנון בווארי. הנקניקיות מכילות תערובת בשרים מובחרת מבשר עוף, הודו ובקר והן עוברות תהליכי תיבול הכוללים תערובות עשבי תיבול ותבלינים ייחודיות המעניקים להם טעם ומרקם מיוחדים
כל הנקניקיות עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, בקוטר רחב במרקם בשרי ובטעם משובח, ללא גלוטן ובעלות רמת חלבון גבוהה (כ-14-16%). הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם, כ-4 יחידות נקניקיות גדולות באריזה
הפעם צליתי במחבת נקניקיות בראטוורסט החדשות, והגשתי עם פירה תפוחי אדמה.
כרגיל נקניקיות הפרמיום של יחיעם לא איכזבו והיו עסיסיות ומלאות בטעם יחודי.
רצו לרשתות השיווק הצטיידו בנקניקיות ותהנו!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה