עוגיות
קריספיות מהירות הכנה ממכרות
מצרכים לכ-15 עוגיות:
1 חלבון ביצה
¼ כוס סוכר
ההכנה:
מרפדים
תבנית תנור בנייר אפיה ומחממים את התנור לחום של 150 מעלות טורבו.
שמים את השקדים הפרוסים בקערה עם אבקת הסוכר וחלבון הביצה ומערבבים היטב.
מעבירים
לתבניות האפיה בעזרת 2 כפיות קבוצות של שקדים בגודל הרצוי לכם (בסה"כ כמות של
כף), אין צורך לשמור על רווחים גדולים בין העוגיות מכיוון שהן לא מתפשטות במהלך
האפייה.
אופים
בין 15 ל-20 דקות (תלוי בעוצמת התנור שלכם) עד שפרוסות השקדים מקבלות צבע זהוב
כהה, ככל שהעוגיות תיאפנה יותר זמן כך הן תתייבשנה יותר ויהיו יותר קריספיות ויחד
עם זאת צריך להיזהר שהן לא תישרפנה. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להצטנן היטב
לפני שמכניסים אותן לצנצנת אטומה.
איחסון
העוגיות
נשמרות כשבוע בטמפרטורת החדר ועד חודש
במקפיא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה