28.4.20

עוגת תפוחים עסיסית קלת הכנה


אחת מעוגות התפוחים האהובות עליי, רכה ועסיסית, עוגה מהירת הכנה  מסדרת העוגות הבחושות בקערה אחת.(במקרה הזה שתיים).ללא הקצפות. ללא כלים מיותרים, פשוט עוגה ממכרת.


מצרכים  ל2תבניות אינגליש קייק / קוגלהוף/ תבנית 24

5 תפוחים גדולים
קלופים וחתוכים לקוביות
2
כפות סוכר חום
1
כפית קינמון
½ כפית הל
½ 1 כוסות סוכר (300 גר')
גרידת לימון
4 ביצים
L
2
כוסות קמח (280 גר')
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן (240 מ"ל
)
קורט מלח
ההכנה
  1. לחמם תנור ל180 מעלות
  2. לערבב את קוביות התפוחים עם הסוכר החום והתבלינים
  3. לערבב את הסוכר וגרידת הלימון עד קבלת סוכר לך
  4. להוסעף ביצים ולערבב קלות עם מזלג או מקצף
  5. להוסיף שמן , מלח, קמח ואבקת אפיה
  6. לערבב לתערובת אחידה , להוסיך תפוחי עץ ולערבב
  7. לצקת לתבנית משומנת קלות .
האפיה
לאפות כ40-50 דקות, עד הזהבה, הפרדות מהדפנות ומבחן הקסם


טלי טיפ

  • מומלץ לאפות עם תפוחי גרנדסמיט או פינק ליידי 
  • במידה והעוגה שזופה ועדיין לא מוכנה , כסו בנייר כסף את חלקה העליון. 
 איחסון
עד יומים מחוץ למקרר מעל יומים במקרר או מקפיא
הגשה
לאוכל חמים עם גלידת וניל




אין תגובות:

פרסום תגובה