אחת
מעוגות התפוחים האהובות עליי, רכה ועסיסית, עוגה מהירת הכנה מסדרת העוגות הבחושות בקערה אחת.(במקרה הזה
שתיים).ללא הקצפות. ללא כלים מיותרים, פשוט עוגה ממכרת.
מצרכים ל2תבניות אינגליש קייק / קוגלהוף/ תבנית 24
5 תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות סוכר חום
1כפית קינמון
½ כפית הל
½ 1 כוסות סוכר (300 גר')
גרידת לימון
4 ביצים L
2 כוסות קמח (280 גר')
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן (240 מ"ל)
קורט מלח
ההכנה
- לחמם תנור ל180 מעלות
- לערבב את קוביות התפוחים עם הסוכר החום והתבלינים
- לערבב את הסוכר וגרידת הלימון עד קבלת סוכר לך
- להוסעף ביצים ולערבב קלות עם מזלג או מקצף
- להוסיף שמן , מלח, קמח ואבקת אפיה
- לערבב לתערובת אחידה , להוסיך תפוחי עץ ולערבב
- לצקת לתבנית משומנת קלות .
לאפות כ40-50 דקות, עד הזהבה, הפרדות מהדפנות ומבחן הקסם
טלי טיפ
- מומלץ לאפות עם תפוחי גרנדסמיט או פינק ליידי
- במידה והעוגה שזופה ועדיין לא מוכנה , כסו בנייר כסף את חלקה העליון.
עד יומים מחוץ למקרר מעל יומים במקרר או מקפיא
הגשה
לאוכל חמים עם גלידת וניל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה