דיאטלי
נקודות שומרי משקל לכל המתכון: 16 נקודות
בחלוקה ל 8 מנות: 2 נקודות למנה
לפני האישפוז בתנור |
לאחר האישפוז בתנור |
1 בצל סגול קצוץ
1 בצל לבן קצוץ
1 כפית שמן זית
לטגן/לאדות עד שקיפות ולהוסיף
½ קג פטריות שמפיניון פרוסות
לאדות מספר דקות ולתבל
1 כף תבלין בצל/ אבקת מרק בצל
½-1כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית תערובת עשבי פרובנס(לחלופין תמין/שמיר)
¼ כוס מים לבשל מספר דקות ולקרר
להקציף במקסר או בעבד מזון
1 ביצים 3 חלבונים
להוסיף
1 כוס חלב 1%
כפית חרדל
3 כפות קמח חומוס/עדשים
לצקת את תערובת הביצים על תערובת הפטריות ולהוסיף
250 גרם גבינה 5% לאפיה של תנובה
6-8 דפי אורז
להרטיב היטב את העלה במים חמים כל פעם אחד אחרת ידבקו
לסדר את העלים כשמחציתם על שולי התבנית
לכסות את כל שטח התבנית ולהוסיף עלה אחד במרכז.
לרסס בספרי שמן בטעם שמן זית
לצקת את תערובת הפטריות
את דפי האורז שבשוליים לשים על תערובת הפטריות
50-100 גרם גבינה צהובה טל העמק 5% קצוצהלפזר במרכז הפשטידה
מסביב לפשטידה לרסס במעט תרסיס שמן ולפזר כף גרעיני חמניות ולדלעת
לפזר על הכל מעט מעשבי התיבול פברונס
לאפות ב200 מעלות כ 45 דקות.
תהנו |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה