-מותק, הכנתי קרואסונים אין לי חומרים לעוגה,
-מה חסר לך אני יאסוף מהגינה.
-תאסוף שוקולד?
-שוקולד אפשר לעשות מקקאו וסוכר
-ואני צריכה שמנת מתוקה.
-אופפפפ, אז נלך לצרכנייה.
-סגור כבר ילד,
-אבל אני רוצה, תמצאי משהו וזהו ..
אז אלתרנו, ויצאה עוגה מאלפת!
אז אלתרנו, ויצאה עוגה מאלפת!
(תבנית הטארט 24)
הבצק לפאי
2 כוסות קמח
1 כפית אפיה
6 כפות סוכר
1/8 כפית מלח
לערבב היטב במעבד מזון והוסיף
100 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
ללוש עד קבלת תערובת פירורים
להוסיף
1 ביצה
1 כף מים
ללוש עד התגבשות לבצק. המינימום האפשרי
לעטוף בניילון נצמד ולאשפז במקרר לחצי שעה .
המילית
בקלחת לשים
1 כוס סוכר
1 כף קורנפלור
½ כוס קקאו
לערבב ולהוסיף
1 כוס סילאן (במקור סירופ תירס)
¼ כוס חלב
לבשל עד קבלת תערובת הומוגנית
לסיים בישול ולהוסיף
50 גר חמאה
לערבב עד המסה ולקרר מעט
לטרוף בקערה
3 ביצים
להוסיף את קרם השוקולד לקערת הביצים ולטרוף היטב.
להוסיף
2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים גס או דק לפי האהבתכם
לערבב היטב
לעיטור
1 כוס חצאי פקאנים
הרכבת הפאי
- לחמם תנור ל180 מעלות
- לרדד את הבצק ולרפד תבנית פאי
- לצקת את תערובת השוקולד אגוזים
- לסדר את חצאי הפקאנים
- להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני
- לאפות כ-30 דקות עד התקשות המלית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה