23.2.13

סלט ירקות ברוטב אבוקדו ועגבניות מיובשות

מעולם לא הסתרתי את אהבתי לסלט חתוך דק וזאת בעקבות אי אהבתי לירקות. משהו בנגיסת ירקות  לא נעים לי. הפעם לארוחת הערב החלטתי להכין סלט קצוץ דק שונה ולצרף לא קוביות חצילים מטוגנות קרספיות , וגפרורי תפוח אדמה מטוגנים . ורוטב מיוחד העשוי מאבוקדו וממרח עגבניות מיובשות
*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 40 דקות *מספר מנות: 2 מנות
המצרכים
1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות
1 קישואי צעיר חתוך לקוביות קטנות(רק עם צעיר ומאד טרי)
1 צנונית חתוכה לקוביות קטנות
½ כוס גזר חתוך לקוביות קטנטנות
¼ פלפל ירוק חתוך לקובית קטנות
¼ פלפל אדום/צהוב חתוך לקוביות קטנטנות
½ אבוקדו חתוך קטן
1 בצל קצוץ
קוביות קטנות של מחציל קטן לטגן ולהניח על נייר סופג
לחתוך תפוח אדמה קטן לגפרורים לטגן ולהניח על נייר סופג
לרוטב אבוקדו מיוחד
½ אבוקדו מעוך במזלג
1 כף ממרח עגבניות מיובשות ביתי או פסטו
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור
מעט שמן אבוקדו או זית( לא חובה)
לערבב הכל יחד
הרכבת מנה

  1. להניח בקערה את הירקות החתוכים
  2. למזוג את הרוטב ולערבב
  3. לפזר את החציל ותפוח האדמה המטוגנים 
  4. ולהגיש

אותה הגברת בשינוי האדרת

להוסיף פלפל צ`ילי חריף חתוך דק
להגיש על חסה פרוסה דק מתובלת במלח ולימון