מקור המתכון של נירהמ 1, עם שינויים שלי
עוגת גבינה גבוהה במיוחד ומאד טעימה מעט הגבינה ונטול גלוטן וללא סוכר .
דרגת קושי: קל
זמן הכנה:30 דקות
זמן אפיה:30 דקות
כמות: תבנית 25X25
המתכון
לשמן
תבנית
5
ביצים מס' 1 - מופרדות לחלבונים חלמונים
חלבונים
מקצפים עם ½ כפית אבקת אפיה 1 כוס סוכר /כמו סוכר 2-4 טיפות מיץ לימון
חלמונים
לערבב עם 50 גר חמאה מומסת ¼ כוס סוכר/
כמה טיפות דיאט טיפ
לערבב
היטב ולהוסיף
400
גר' גבינה לבנה 5%
100
גר' פודינג וניל לבישול
½ כוס אוכמניות מושרים ב-2 כפות וסקי חצי שעה(עדיף יותר, אני מיהרתי)
½ כוס אוכמניות מושרים ב-2 כפות וסקי חצי שעה(עדיף יותר, אני מיהרתי)
2
כפות מיץ לימון לימון
האפייה
לחמם
תנור ל200 מעלות לאפות 10 דקות בחום גבוה ולהוריד את חום התנור ל160 מעלות ולאפות
שעה או עד שהעוגה זהובה .
מכבים
את התנור ומקררים במשך 20 דקות בתנור סגור ..
פותחים
את דלת התנור ומקררים את העוגה .
הציפוי
קטפתי
כ2 כוסות תות עץ
הרתחתי
בסיר רבע כוס מים עם 2 כפיות סוכר/כמו סוכר ו1כף קורנפלור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה