קליפות תפוחי אדמה - מלמל אברום- זה היה מעדן שלנו ..
הבטתי בו בתמיהה: מה? "שם - היינו אוספים את הקליפות רוחצים וצלוים על האש או אם נפלה בחלקינו חתיכת שומן וחום תנור היינו אופים.
לא יודע מהיכן אמא השיגה שומן אבל הם היו כריספיים וטעמים והשבעו אותנו בימים קשים"
לזכרם של אלה שנספו ולזכרם של אלה ששרדו לספר ואינם איתנו ..
לזכר מיליונים שנספו ע"י הנאצים
נזכור ולא נשכח!
קליפות תפוחי אדמה אפויות
המצרכים
קליפות תפוחי אדמה
שמן
מלח ופלפל
ההכנה
כריספי וטעים
לזכרם!!!
עד היום אני אוכלת ציפס ועם קליפה ומבשלת תוחי אדמה עם קליפה. כך סבא שלי ז"ל היה מכין.
השבמחקיהי זכרם ברוך