חברת "איזולה ביו" מגישה לרגל ראש השנה מתכון לעוגת פרווה קלת הכנה וטעימה:
מצרכים
(לעוגה בתבנית אינגליש קייק):
1 כוס קמח
1 כוס סוכר חום בהיר
3 ביצים לא מופרדות
1 שקית אבקת אפייה
20 גרם פתיתי קוקוס יבש
100 מ"ל משקה אורז-קוקוס איזולה ביו
100 מ"ל משקה שקדים איזולה ביו
1/4 כוס שמן קנולה
125 גרם פירות יער (או קפוא לאחר הפשרה) + 75 גרם
פירות יער לקישוט
גרידת
מקליפת לימון אחד
אופן ההכנה:
- מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת רכה בצבע צהוב בהיר.
- מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה ומוסיפים כמחצית מהם, בהדרגה, לתערובת הביצים.
- מוסיפים את גרידת הלימון ואת הקוקוס ומערבבים.
- בקערה, מערבבים את משקה האורז-קוקוס ומשקה השקדים של איזולה עם השמן לתערובת אחידה. מערבבים עם תערובת הביצים בעזרת מקצף חשמלי ומוסיפים את יתרת תערובת הקמח בהדרגה. בוחשים היטב עד לערבוב של כל החומרים.
- בוזקים קמח על 125 גרם מפירות היער.
- מנערים מעט את הפירות להסרת עודפי קמח ומוסיפים לתערובת תוך ערבוב עדין.
- יוצקים את התערובת לתבנית עוגה מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים את יתרת פירות היער (75 גרם) על פני העוגה. בעזרת אצבע, דוחפים כל פרי בעדינות מעט לתוך העוגה.
- מאבקים את פני העוגה בסוכר ואופים במשך כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
- מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.
- בודקים בעזרת קיסם שהעוגה אפויה ומוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר על משטח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה