באבנים כאלה השתמשה לטחינת הסחוג, התבלינים ועוד...
התמונה מכאן |
אבל היום בעולם המהיר כולם משתמשים במעבד מזון/ בלנדר להכנת הסחוג.
אבל הסחוג שלי נהפך לשם דבר בקרב בני המשפחה
והחברים. הרבה ניסיונות עד שהצלחתי להכין סחוג כמו של סבתא, לכן ממליצה להיצמד
להוראות, מכינה סחוג חריף ומאחר ואני לא אוכלת חריף אני מכינה רוטב סחוג נוסף למי שלא אוהב
חריף
סחוג חריף אש
המצרכים
המצרכים
½ ק"ג פלפל חריף רחוץ וחתוך לקטעים של 2-3 ס|"מ
2 ראשי שום קלוף
חבילה כוסברה קצוצה גס
1 כפית מלח
¼ כפית ציפורן
1 כפית כמון
1כפית פלפל שחור
1 כפית הל טחון
½כפית כוסברה טחונה
ההכנה
לטחון במעבד מזון עד מרקם
חלק ,במידת הצורך ניתן להוסיף מעט מים
בהגשה ניתן להוסיף רסק מעגבנייה טרייה ומעט שמן
זית.
הטיבטי שטעם ואהב הוסיף נענע ,יצא מאד טעים מאמצת
את השדרוג.
לסחוג לא חריף
אותם המרכבים ללא פלפל חריף ומחצית מהתבלינים והשום. .
נשמע מצויין בדיוק מה שחיפשתי
השבמחק