7.9.20

מקלות מלוחים

מקלות  מלוחים פרכים וטעימים קלי הכנה שיכולים ניתן להגיש כמנת פתיחה לצד מטבלים, מרקים או סתם כנשנוש מלוח ופריך


המצרכים
½ חבילה
 בצק פילאס תורכי
1 ביצה
קצח, שומשום, זעתר 
מלח גרוס או מלח גס
מעט קמח לפזר על משטח העבודה

ההכנה

  • להנח חתיכת בצק על תבנית התנור מרופדת בנייר אפיה מקומח
  • לבריש במעט ביצה מקושקשת
  • פזרי מלח שומשום וקצח 
  • חתוך לפסים בעובי כ-2 ס"מ
  • בחלק לתפוס כל פס בצק בשני קצוותיו ולסובב ליצירת מקל מסולסל להבריש שוב ביצה ולפזרי עוד פעם שומשום וקצח, וחלק להשאיר ישר
  • להכניס לתנור על 180 מעלות לכ- 15-20 דקות 

בהגשה עם קרם מרק עגבניות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה