מקלות מלוחים פרכים וטעימים קלי הכנה שיכולים ניתן להגיש כמנת פתיחה לצד מטבלים, מרקים או סתם כנשנוש מלוח ופריך
המצרכים
½ חבילה בצק פילאס תורכי
1 ביצה
קצח, שומשום, זעתר
מלח גרוס או מלח גס
מעט קמח לפזר על משטח העבודה
ההכנה
- להנח חתיכת בצק על תבנית התנור מרופדת בנייר אפיה מקומח
- לבריש במעט ביצה מקושקשת
- פזרי מלח שומשום וקצח
- חתוך לפסים בעובי כ-2 ס"מ
- בחלק לתפוס כל פס בצק בשני קצוותיו ולסובב ליצירת מקל מסולסל להבריש שוב ביצה ולפזרי עוד פעם שומשום וקצח, וחלק להשאיר ישר
- להכניס לתנור על 180 מעלות לכ- 15-20 דקות
בהגשה עם קרם מרק עגבניות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה