אוכל וזנזוני מוח

על אוכל, צרכנות, החיים ומה שמסביבם

26.8.24

דוקסל פטריות וכמהין ורוטב פטריות וכמהין

›
מעדן פטריות המשמש כמילוי   הנעשה בבישול בחצי אידוי. ואם מוספים לו שמנת מתוקה/קרם קוקוס מתקבל רוטב פטריות מדהים.   הכינו נייר אפייה בקוטר של ...
14.3.24

הליטוף למלפוף - כרוב ממולא טבעוני

›
מלפוף- אני  מאוהבת... עלי הכרוב עוטפים בליטוף ואהבה את המלית  אני זוכרת את דודה בלה מכינה את ה סרמלה - כרוב ממולא בחזה עוף ואורז, כילדה חיכת...
22.9.23

דולציאצה- ריבת ענבים

›
  הדולציאצה הינה קונפיטורת ענבים ירוקים,   נהדרת   בטעמה וכל ביס בענב גורם להתפוצצות בפה את קונפיטור חמותי היתה מכינה בקיץ מענבים ירוקים ל...
6 תגובות:
23.8.23

חטיפי חלוה אחוה חטיף בכל תיק

›
  מארז חטיפי חלוה בטעם וניל מצטרף לסדרת חטיפי החלוה של אחוה הכוללת מארז חטיפי חלוה בטעמים - וניל, פיסטוק וקקאו - ולמארז חטיפי חלוה בטעם וניל...
14.8.23

סינייה משודרגת -בורגול, בשר טלה, חצילים וטחינה

›
  הסינייה הינה אחת מהקלאסיקות של המטבח הערבי. ניתן להכין את הסיניייה עם פרוסות עגבניות או רוטב טחינה. אני כמכורה לטחינה מכינה תמיד עם טחינה...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט
מופעל על ידי Blogger.