אוכל וזנזוני מוח
על אוכל, צרכנות, החיים ומה שמסביבם
26.8.24
דוקסל פטריות וכמהין ורוטב פטריות וכמהין
›
מעדן פטריות המשמש כמילוי הנעשה בבישול בחצי אידוי. ואם מוספים לו שמנת מתוקה/קרם קוקוס מתקבל רוטב פטריות מדהים. הכינו נייר אפייה בקוטר של ...
14.3.24
הליטוף למלפוף - כרוב ממולא טבעוני
›
מלפוף- אני מאוהבת... עלי הכרוב עוטפים בליטוף ואהבה את המלית אני זוכרת את דודה בלה מכינה את ה סרמלה - כרוב ממולא בחזה עוף ואורז, כילדה חיכת...
22.9.23
דולציאצה- ריבת ענבים
›
הדולציאצה הינה קונפיטורת ענבים ירוקים, נהדרת בטעמה וכל ביס בענב גורם להתפוצצות בפה את קונפיטור חמותי היתה מכינה בקיץ מענבים ירוקים ל...
6 תגובות:
23.8.23
חטיפי חלוה אחוה חטיף בכל תיק
›
מארז חטיפי חלוה בטעם וניל מצטרף לסדרת חטיפי החלוה של אחוה הכוללת מארז חטיפי חלוה בטעמים - וניל, פיסטוק וקקאו - ולמארז חטיפי חלוה בטעם וניל...
14.8.23
סינייה משודרגת -בורגול, בשר טלה, חצילים וטחינה
›
הסינייה הינה אחת מהקלאסיקות של המטבח הערבי. ניתן להכין את הסיניייה עם פרוסות עגבניות או רוטב טחינה. אני כמכורה לטחינה מכינה תמיד עם טחינה...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט